Internationaal Guasha Netwerk

Sympathisanten (S), leden (L) en ereleden ("golden members")

 

 

 

I. INLEIDING

Toegang hebben tot alle beschikbare informatie is belangrijk als je verder wilt komen in je vak. MeiMei heeft daartoe het "Internationaal Guasha Netwerk" in het leven geroepen. Als voorbeeld dienen daarbij de GUASHA organisaties in China. Deze floreren met vaak duizenden leden (zo hoeft het bij ons nou ook niet weer te gaan) die grote vooruitgang boeken door de onderlinge uitwisseling. Net als zij kennen wij in ons Netwerk sympathisanten (S), leden (L) en ereleden ("golden members"). Zij allen profiteren op verschillende wijze van MeiMei's fantastische aanbod. Sympathisanten betalen niets, de leden 55 Euro per jaar. De verdere details vind je onder iedere afzonderlijke rubriek.

II. CERTIFICATIE DIPLOMA

GOED NIEUWS!
Onze opleiding is erkend als beroepsopleiding (VBAG). Vanaf dat moment kun je lid worden van een beroepsvereniging, zodat je clienten hun behandeling vergoed krijgen door de verzekering. Voor jouzelf en hun een groot voordeel. Bovendien zijn wij door ZHONG erkend als nascholingscursus. PS. Ook alle "oude" cursisten vallen hieronder!
2009-2012. Daarna verschillende wetsveranderingen. Info bij de beroepsverenigingen.

III. VERMELDING IN DE THERAPEUTENINDEX

MEIMEI HEEFT EEN AANTAL VAN HAAR CURSISTEN  IN DE "THERAPEUTENINDEX" GEPLAATST, DIT OM IEDEREEN EEN INDRUK TE GEVEN VAN HAAR WERK. STA JE ER (NOG) NIET OP, GEEF DAN JE NAAM, PRAKTIJKNAAM, ADRES, WEBSITE, E-MAIL en TELEFOONNUMMER AAN HAAR DOOR.. JE ACTIVITEITEN WORDEN DAN OP ONZE PAGINA VERMELD, ZODAT JE CLIENTENKRING JE GEMAKKELIJKER KAN VINDEN (GRATIS VOOR IEDEREEN)
KLIK: THERAPEUTENINDEX

E-MAIL MEIMEI OP: info@meihan-guasha.nl

IV. KORTING OP NASCHOLINGSCURSUSSEN

Leden (L) krijgen 10% korting op alle huidige en toekomstige nascholingscursussen, dus o.a.:   4. Nieuwe GUASHA techniek uit China 1 & 2
5. Chinese oogdiagnostiek en GUASHAtherapie 6. Integrale Chinese handdiagnose en GUASHAtherapie van de hand  7. Chinese gezichtsdiagnostiek en GUASHAtherapie new.gif 8. GUASHA gecombineerd met koppenzetten & moxa  9. Gezondheids- checkup via GUASHA: methoden voor verschillende organen new.gif
10. Studiedag Stroomsysteemtherapie 11. Mini-cursus reiniging 12. Chinese voedings- en kookcursus
13. Beauty zelfhulp GUASHA new.gif 14. Meridianen workshop 15. Ontzuring en GUASHAtherapie ...

Hetzelfde overzicht vind je in de index.

V. KORTING OP ARTIKELEN UIT ONZE SHOP

De SHOP omvat 1) Kernproducten: stenen, olie 2) Nevenproducten: rollers, etuis etc. 3) Verrassingen: dingen die MeiMei in China op de kop tikt en 4) Studiemateriaal: boeken, brochures etc. Een overzicht van dit aanbod vind je op haar aparte SHOPpagina.

(L) 10% korting op alle producten

VI. STUDIEREIZEN NAAR CHINA

Uit eigen ervaring kan ik bevestigen hoe leerrijk een bezoek aan China is. In mijn geval combineer ik het familiebezoek met allerlei interessante doelen. Wij zijn daardoor tot de conclusie gekomen, dat een combinatie van verschillende onderwerpen het meest boeiend is. Naast bezoek aan verschillende GUASHAcentra, gidst MeiMei je naar verwante TCMklinieken/therapeuten. Daar kun je kennismaken met introducties in Tuina, kruidgeneeskunde en Qi-gong. Maar ook willen wij je bijvoorbeeld de parken van Beijing niet onthouden. Daar kun je elke ochtend deelnemen aan Tai chi, Qi-gong of Chinese Yangge-dans onder leiding van een plaatselijke "meester". Een bezoek aan de (enorme) Chinese antiek- en rommelmarkt is ook onderdeel van het programma, naast uiteraard die aan een aantal meest bekende toeristische attracties. En last but not least: de Chinese keuken. MeiMei weet er alles van. Van "foodmarkets" tot restaurants die de meest verrukkelijke "dishes" serveren uit de verschillende Chinese provincies. MeiMei geeft bij alles uitleg, zodat je daarna thuis meteen aan de slag kunt! Alles met elkaar echt een reis die je nooit zult vergeten. 

Tijd: afhankelijk van de belangstelling. Duur: 10-14 dagen. Nadere informatie: bel of e-mail ons voor verdere details. (L) korting.

VII. BEMIDDELING (GUASHA) STAGES (IN CHINA)

Sommigen zouden hun kennis en ervaring willen uitbreiden middels een stage in China of hier in Nederland Dat kan! In de eerste plaats kan MeiMei je helpen bij het vinden van een geschikte kliniek of ziekenhuis in China. Dit kan varieren van het plegen van een telefoontje tot een uitgebreide correspondentie, afhankelijk van je situatie. (PS. In de toekomst organiseren wij meerdere weken groepsstage in een kliniek in China). Daarnaast krijgt MeiMei regelmatig verzoeken van mensen die bij haar stage willen lopen, om onder haar leiding praktische ervaring op te doen. Omdat zij klein behuist is, heeft zij het omgedraaid. Zij komt naar jou toe! "ThuisStage" noemt zij dat. Verzamel dus je meest moeilijke/ interessante patienten en MeiMei superviseert je bij jou thuis.

Een of meerdere dagen, afhankelijk van de omstandigheden. (L) korting.

VIII. MEIMEI'S GUASHA BLOG

MeiMei is de spin in het GUASHA web. Ik ben er verbaast over hoeveel kanalen zij wel niet heeft met China. Ook haalt zij heel veel uit het Chinese internet. Dit kan varieren tot nieuw ontwikkelingen tot een "roddelverhaal" uit de Chinese GUASHAscene.....Belangrijker is dat je op de hoogte blijft. Vaak worden nieuwtjes niet gesignaleert, laat staan doorgegeven. MeiMei gaat dit veranderen door een GUASHAblog te openen met de GUASHAnieuwtjes van "all over the world". Dus genieten maar! (Gratis voor iedereen).

Klik: MeiMei's GUASHAblog

IX. JAARLIJKSE GUASHA PARTY

OVER GENIETEN GESPROKEN! WAT OPVALT IN MEIMEI'S CURSUSSEN IS DE UITZONDERLIJK GOEDE SFEER ONDERLING. HET ZOU MIJ NIET VERBAZEN, ALS ER OOK DUURZAME CONTACTEN GESMEED WORDEN. AL MET AL WILLEN WIJ DEZE DRAAD OPPIKKEN EN EEN KEER PER JAAR EEN ECHTE GUASHA PARTY ORGANISEREN. DE INVULLING IS GEHEEL OPEN. VAN EEN (KLEINE) BEURS TOT GEZAMENLIJK CHINEES KOKEN (ONDER LEIDING VAN MEIMEI) TOT UITWISSELING EN MUZIEK EN DANS.

KOSTEN GELIJKELIJK DELEN

2011: "Reveal the secret of SHA", members only. najaar.

X. GOLDEN MEMBER

Waar het bij ons soms (vaker) aan ontbreekt....is wederzijdse waardering. Niet verwonderlijk, want we maken allen deel uit van een maatschappij gebaseerd op concurrentie.....Samenwerking geeft echter minstens zoveel of meer voldoening. MeiMei wil dit honoreren, zoals men dat in China ook doet. Leden die zich extra inzetten voor het welzijn van de GUASHA en de GUASHA"community", worden ge�erd met een "Golden Membership", inclusief een Chinees ritueel en dito Chinese "eretekenen"

XI. SPECIALE TOEGIFT

Het zal een ieder duidelijk zijn geworden: er waait een nieuwe geest bij ons! Wij vieren dat middels een speciaal aanbod: HET leerboek GUASHA door Zhang en Hao "Holographic Meridian Scraping Therapy" (445 blz) (Engels, in voorraad). Met begrijpelijke tekst en bij elke nieuwe ziekte een instructieve illustratie. Om niet te missen! De actuele kosten 25 Euro per boek, exclusief porto (in geval je het per post bestelt).

Reken op een paar weken leveringstijd.

Terug

� Copyright 1996-2011 by Han M. Stiekema & MeiMei Yu. Alle rechten voorbehouden. Last updating 16/05/18

 

jade-classic.gif (10576 bytes)

guasha-4.jpg (9967 bytes)

Guasha